• Kantoor gesloten op 10 juni

  Geplaatst op mei 28, 2019

  Het kantoor is op pinkstermaandag (10 juni) gesloten.

  Voor dringende zaken kan je ons steeds bereiken op 03/455 01 00.

  Alvast bedankt voor jullie begrip.


 • KBC Fietsverzekering

  Geplaatst op nov 27, 2018

  Je fietsverzekering online simuleren en afsluiten

  • Met de handige online simulator van KBC Verzekeringen kan je via de KBC Website snel de prijs van je fietsverzekering berekenen. Om te bepalen of we de fiets meteen online kunnen verzekeren, houden we rekening met de gegevens van je fiets en je verzekeringshistoriek.
  • Je kunt je verzekering zelfs meteen online afsluiten, zonder dat je daarvoor naar ons kantoor hoeft te komen.
  • Hou je nog van het persoonlijke contact, bel ons op 03/455 01 00 en we lichten het graag aan je toe. Ook bij schade staan wij altijd voor je klaar.

  Waarom kiezen v...


 • KBC Assist

  Geplaatst op feb 18, 2018

  Wat is KBC Assist?

  Heb je een auto-ongeval of schade aan je wagen of aan je huis? Werd er bij je ingebroken en een diefstal gepleegd? Of heb je dringend hulp van de bijstandscentrale nodig? Pech kan iedereen overkomen en het zorgt voor stress! Je weet soms niet onmiddellijk wie je moet contacteren en op welke manier je dat moet doen. Daarom is er nu KBC Assist.

  Met deze smartphone-app kun je vlot:

  • Een ongeval, schade of ziekenhuisopname aangeven KBC regelt dan achter de schermen alle administratieve rompslomp voor je. 
  • Eenvoudig contact opnemen met je verzekeringsagent, de KBC-bijsta...


 • KBC Home repair

  Geplaatst op dec 05, 2017

  Wat is KBC Home Repair?

  KBC Home Repair is een gratis dienst die bij KBC standaard in je brandverzekering is inbegrepen. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen. 

  Je kunt er beroep op doen van zodra je schade hebt aan je woning. Heb je weinig tijd? Ken je geen hersteller? Of heb je geen zin om alles zelf te regelen? Dan neemt KBC dit graag van je over. 

  Jouw voordelen? 

  1. Je hoeft zelf geen hersteller te zoeken 
  2. KBC Home repair zorgt voor organisatie en coördinatie van de uit te voeren werken 
  3. Je hoeft niets voor te schieten, KBC betaalt de factuur rechtstreeks aan de hersteller. U be...


 • Crashform

  Geplaatst op mei 23, 2017

  Voortaan hoeven bestuurders bij een aanrijding geen papieren aanrijdingsformulier meer te gebruiken. Dankzij de app Crashform kunnen zij met een smartphone of tablet* de aangifte invullen.

  “De onmiddellijke, elektronische aangifte van een aanrijding via Crashform betekent zowel voor de verzekerden als voor de verzekeraars pure tijdswinst”, benadrukt Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen. Het gebruik van de nieuwe app verkleint bovendien het risico van foutjes of onvolledige informatie.

  Met Crashform, beschikbaar in Google Play en App Store, kan je van tevoren je persoon...